Toneelvereniging Kudelstaart presenteert “Hooggeëerd Publiek!”

Kudelstaart en Aalsmeer heeft er 2 jaar op moeten wachten maar dit najaar kan niemand er meer omheen: er komt weer een revue! De toneelvereniging Kudelstaart heeft de afgelopen 2 jaar hard nodig gehad om voorbereidingen te treffen voor het spektakel dat u straks te wachten staat. De repetities zijn al in volle gang. Het publiek zal onder andere getrakteerd worden op komische sketches, ontroerende liedjes en swingende dansacts maar ook technische film-hoogstandjes.

Gastoptreden 
In het knotsgekke circus loopt het allemaal niet zoals gehoopt. Gelukkig komt er talent van buitenaf om ons allemaal een daverend stukje illusionisme te laten zien. Niemand minder dan de bekende broers Roy en Justin Huiskens, onlangs Nederlands kampioen geworden op het gebied van Illusie, komen op het podium schitteren. In de landelijke pers worden deze Aalsmeerse jongens geroemd om hun eigen stijl en frisse kijk als nieuwe generatie illusionisten.

5 optredens in november
Op vrijdag 15 november is de Grande Opening van dit doldwaze circusavontuur. Om de première extra feestelijk te maken ontvangen onze gasten die avond een smakelijke verrassing die past bij een avondje circus. Ook wordt de revue voor u gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november. In totaal zal de revue 7 keer worden opgevoerd.

Toegangskaarten online
De kaartverkoop start op zaterdag 26 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis te Kudelstaart. Vanaf maandag 28 oktober zijn de kaarten beschikbaar bij de gebruikelijke verkoopadressen: bij Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat. Nieuw dit jaar is dat er vanaf maandag 28 oktober ook online kaarten te bestellen zijn via www.toneelverenigingkudelstaart.nl.

Foto: Roy en Justin Huiskens (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×