Aalsmeers Mannenkoor start met een projectkoor

Het  Aalsmeers Mannenkoor start in oktober met een projectkoor ‘Hear the angels sing’. Het wordt voor Con Amore een spannende eerste helft van dit seizoen,, want in oktober zetten zij de deuren open voor iedereen die zonder enige verplichting eens wil komen kijken.

Hoe is dat nou, zingen bij een mannenkoor? Is dat echt zo gezellig en kan je samen ook echt wat neerzetten? Een goeie repetitie juist wat humor nodig heeft. Dan gaat het allemaal vanzelf. Toch zet het koor elke repetitieavond ook iets neer waarvan je kan zeggen: “Dat doen we toch maar. Hoor ons eens”.

Dát wil het Aalsmeerse Mannenkoor op meer mensen over brengen en niet alleen op het publiek. Con Amore wil graag dat er meer nieuwe mensen komen zingen. Daarom zetten zij vanaf oktober de deuren wagenwijd open. Mensen kunnen dan eens komen kijken, meedoen met een projectkoor is een ideale manier om eens te kijken of zingen iets voor je is.

Deelname is helemaal gratis en je hoeft niet meteen lid te worden, van Amstelveen tot Leimuiden van Hoofddorp tot Uithoorn, de zangers komen uit alle windstreken. De repetities zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur. Als je nieuwsgierig bent geworden kom dan op maandagavond 7 oktober naar The Beach waar er met plezier gezongen wordt.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 1 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×