Een baby erbij en samen gelukkig blijven

Een mensenleven bestaat uit verschillende fases. De fase waarin je bijvoorbeeld een keuze moet maken over je studie, over je werk of die waarin je op jezelf gaat wonen. Hoe pak je het aan? Wat komt er allemaal op je af? De levensfases doorloopt iedereen anders. Soms loop je alleen en soms samen. Hoe dan ook, een faseverandering kan spannend zijn.

Bij Participe Amstelland kan je leren over een fase die voor jou nieuw is. In oktober is er aandacht voor de fase waarin je net kinderen hebt gekregen. Steeds meer relaties redden het niet en dat kan voorkomen worden.

Een baby erbij
Hoe ga je met elkaar om als je baby er is? En als je niet geslapen hebt? Op Facebook ziet alles er prachtig uit, maar de meeste mensen ervaren hindernissen als ze een kind krijgen. Heb jij die roze wolk?! Het is handig om
te leren over waar je op kan letten en dat kan tijdens de bijeenkomst ‘Een baby erbij en samen gelukkig blijven’.

De bijeenkomsten zijn op donderdag 10 oktober om 9:00 uur en donderdag 17 oktober om 16.00 uur op de Hadleystraat 55 in Aalsmeer. Voor vragen en aanmelden: 0297-326670 of team.aalsmeer@participe.nu.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 1 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×