Boodschappenhelden gezocht

Steeds meer oudere inwoners van Aalsmeer kunnen hulp gebruiken bij het doen van de boodschappen. Albert Heijn en Aalsmeervoorelkaar hebben daarom de handen ineen geslagen en zijn samen op zoek naar mensen die oudere inwoners willen helpen met hun wekelijkse boodschappen: de zogenaamde Boodschappenhelden.

Voor veel ouderen is boodschappen doen het uitje van de week. Een manier om onder de mensen te komen. Ook draagt het bij aan het gevoel van zelfstandigheid, wanneer iemand zelf zijn boodschappen in het mandje kan leggen. Maar veel ouderen hebben daar wel een beetje hulp bij nodig.

De Boodschappenhelden-actie duurt de hele maand oktober in de verschillende winkels van de grootgrutter in Aalsmeer. Er worden zowel Superhelden, dat zijn Aalsmeerders die elke week boodschappen doen met een ouder iemand gezocht, als Flexibele helden, mensen die af en toe tijd hebben om hulp bij de boodschappen te bieden.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 1 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×