Brandweer helpt buitengesloten moeder

Een nachtmerrie voor iedere ouder: je gaat even naar buiten om bijvoorbeeld je vuilnis weg te gooien en de deur valt in het slot, terwijl je kind binnen zit. Precies dat overkwam woensdag 9 oktober een Kudelstaartse moeder. Haar zoontje had zijn moeder per ongeluk buitengesloten.

Gelukkig bood de Aalsmeerse brandweer uitkomst, zo lieten zij weten via Twitter. Via een door de brandweermannen geopend raam op de eerste etage, konden zij naar binnen om de deur te openen.

Enkele uren later kon de brandweer opnieuw aan de bak, zo bleek uit een ander bericht op Twitter: een voorbijganger had een rookwolk gezien vanuit een woonschip aan de Uiterweg en vertrouwde het niet. Ter plaatse werd het schip gecontroleerd, maar er werd geen oorzaak gevonden. Reactie van de brandweer: “liever een keer te veel, dan te laat”.

Gepubliceerd: 10 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×