Burgemeester bezoekt 'Jij & Ik' cadeauwinkel

Dinsdag 15 oktober ging burgemeester Gido Oude Kotte op bezoek bij de cadeauwinkel Jij en Ik aan de Ophelialaan. Hij was tijdens de feestweek hiervoor uitgenodigd door een enthousiaste stagiaire van Ons Tweede Thuis.

Kim Maarse runt samen met haar collega’s en stagiaires van Stichting Ons Tweede Thuis de cadeauwinkel die bijna een jaar geleden geopend werd. Zij doen dit in samenwerking met Down Town Ophelia. ‘Jij & Ik’ verkoopt
cadeauartikelen, zoals kaarsen, textiel, houtproducten, kaarten, schilderijtjes en meer. Allemaal door cliënten van Ons Tweede Thuis gemaakt.

“Het is mooi om te zien hoe enthousiast de stagiaires van Stichting Ons Tweede Thuis zijn om in de winkel te werken en ervaring op te doen”, vertelt de burgemeester. “Op deze manier kunnen jongeren met een verstandelijke beperking, hersenletsel of autisme meedoen in de samenleving en zichzelf ontwikkelen”.

Naast de werkzaamheden in de winkel verrichten de stagiaires allerlei hand en spandiensten voor andere winkeliers aan de Ophelialaan. Die zijn ontzettend blij met deze aanvullende hulp. Zo helpen zij bijvoorbeeld geregeld een handje mee bij bakkerij Hulleman en bij supermarkt Jumbo.Ook  ruimen ze de buitenruimte op en halen ze glas voor de glasbak op bij winkeliers en omwonenden.

‘Jij & Ik’ is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.30 en 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Gepubliceerd: 16 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×