Donker en nat bier proeven in Bacchus

De dagen worden razendsnel korter. Het regent en het is mistig. De bladeren van de bomen worden eerst mooi, maar vallen toch bij de volgende stormachtige dag. Kortom het is herfst. Tijd voor een bock. Of 2. Of 6?

Vrijdag 18 oktober wordt er weer geproefd met welk bockbier je wel thuis kan komen. Het thema is ‘Nat en Donker’, verwijzend naar de donkere bockbieren en de natte jassen in de gang. Of naar donkere dagen en heerlijk gerstenat, dat mag je zelf invullen.

De proeverij begint om 21.30 uur. Er worden 6 bieren geproefd. Zoals gebruikelijk is elk bier vooraf getest en beschreven door biergoeroe Erna. Bij elke biertje wordt ook een lekker hapje geserveerd om de smaak nog beter tot zijn recht te laten komen. Om mee te mogen doen, betaal je €15,-. Daar zijn de bieren en de hapjes, de mooie verhalen en de gezelligheid bij inbegrepen.

De proeverij begint om 21.30 uur, de zaal is open om 21.00 uur.

Gepubliceerd: 16 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×