'Echt Esther' over opgroeien als Jehova's Getuige

Op donderdag 24 oktober is Paula Keessen te gast in ‘Echt Esther’. Zij is opgevoed als Jehovah’s Getuige. Op haar 18e werd ze uitgesloten, omdat zij een zonde had begaan. Vanaf dat moment mocht er geen enkele Jehovah’s Getuige nog met haar spreken, ook haar ouders niet.

Dat is nu zo’n 25 jaar geleden. Zij heeft een boek geschreven over hoe het is om op te groeien in zo’n strenge gemeenschap en over de gevolgen van de uitsluitingsprocedure. Zij wil graag vertellen over de wereld die schuil gaat achter de vriendelijke mensen die op zondagochtend de bijbel aanbieden aan de voordeur.

Hoe was het voor Paula om op te groeien bij de Jehovah’s? Wat heeft de uitsluiting met haar gedaan? Heeft zij geluk gevonden in de liefde en in het leven? Dat zijn vragen die Esther zal gaan stellen. Heb jij ook een vraag voor Paula, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Paula Keessen (eigen foto)

Gepubliceerd: 21 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×