Alles over lekker eten en drinken in 'Blikopener Radio'

Maandag 28 oktober ontvangen de makers van ‘Blikopener Radio’ twee bijzondere gasten met een culinaire bite. Jonas en Jeroen zijn de makers van de “Wat schaft de Podcast?”. Een podcast voor smulpapen die meer willen weten over lekker eten en drinken. Ze nemen je mee op reis, delen trends en delen lekkere verhalen. Alle smulpapen dus luisteren deze maandag om zes uur. Tune live in of luister terug via de website van Radio Aalsmeer.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×