'Door de Mangel' ontvangt Tim Zethof

Zoals iedere maandag, ontving het team van ‘Door de Mangel’ afgelopen week slijter Vincent van Lammeren. De whisky liefhebber noemde zichzelf nonchalant, rustig en eerlijk. De Kudelstaarter is nooit fan geweest van school en belandde via de veiling uiteindelijk toch in de winkel van zijn ouders. Dat is flink aanpoten, want hij werkt zo’n 6½ dag in de week.
Desondanks vindt hij toch voldoende tijd voor zijn gezin en het bouwen van zijn eigen boot. “Op het water vind ik mij rust”, aldus Van Lammeren.

Ook Vincent heeft weer een nieuwe gast gevonden. Hij heeft Tim Zethof gevraagd komende maandag als 270e gast aan te schuiven. De horecamedewerker is een bekende verschijning in Kudelstaart. Zo stond hij in september nog te pronken als sneeuwwitje op een praam tijdens de Pramenrace. Vincent wil van hem weten “hoe het is op zo’n grote hoogte”. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 28 oktober vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Tim, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Tim Zethof (eigen foto)

Gepubliceerd: 21 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×