‘Echt Esther’ praat met auteur Gaby Rasters

Esther spreekt donderdag schrijfster Gaby Rasters. Gaby schreef haar boek ‘Hou Me Vast Zoals Ik Was’ maar met één reden: ze hoopt dat iedereen om de hoofdpersoon gaat geven, van haar gaat houden. Dat iedereen ziet dat, wanneer je kanker hebt- en ook al lijkt alles goed te gaan, je nog steeds niet beter bent. Gaby schreef het boek over haar vorig jaar overleden collegaatje, maar vooral vriendin. Een eerbetoon aan hun vriendschap en een monument voor Margriet.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 28 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×