'Mark en Eric-Show' al twee jaar lol

Aanstaande vrijdag 1 november is de Mark & Eric show weer te horen op Radio Aalsmeer. De show bestaat inmiddels 2 jaar en heeft nieuwe zendtijden, namelijk van 20.00 tot 22.00 uur. De perfecte warming-up voor je vrijdagavond dus!

Patty Baars van beautysalon Petit-Beauty komt vertellen over de schoonheid van haar vak. Juize komt langs met partynews over hun jongerenfeesten in de N201, én Sinterklaas is onderweg naar Nederland dus tijd voor de Sinterklaasbingo! Zorg dat je luistert!

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Eric (l) en Mark (r) © Radio Aalsmeer | LNF/Laurens Niezen)

Gepubliceerd: 28 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×