'Het Grote Sint & Piet Nieuws' op Radio Aalsmeer

Het beloven weer Sintertastische weken te gaan worden want Sinterklaas komt bijna naar Aalsmeer. Op 16 november staat de grote intocht weer gepland en net zoals voorgaande jaren doet Radio Aalsmeer hier live verslag van. Maar de komende zaterdagen brengt Radio Aalsmeer je al het laatste Sinterklaasnieuws.

Vanaf zaterdag 2 november kan je luisteren naar “Het Grote Sint & Piet Nieuws”. Dit is hét programma wat jou in de Sinterklaasstemming gaat brengen. Kim Maarse en Dennis Wijnhout zullen je op de hoogte brengen van het laatste nieuws over Sinterklaas, je de leukste Sinterklaashits laten horen en natuurlijk gaan ze ook proberen om contact te leggen met de pakjesboot. Hoe zal het daar zijn? Is Sinterklaas er klaar voor, zijn alle Pieten er klaar voor en nog belangrijker zijn ze op tijd in Aalsmeer?

Je hoort het aankomende zaterdag allemaal tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.

Foto: Kim in gesprek met de Sint | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 28 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×