Gon Zethof over haar bucketlist in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag hebben de makers van ‘Door de Mangel’ het geweten dat Tim Zethof te gast was. Maar liefst drie luisteraars die soms een wat impertinente vraag hadden voor de extraverte, gastvrije en positieve gast. Tim vindt het geweldig om andere mensen te verwennen als gastheer bij een Uithoorns restaurant. “Ik zie mijn werk als een theater en de gasten zijn het publiek”, aldus de Aalsmeerder. Ook privé verzorgt Zethof ook zijn gasten in zijn Tim-huis. “Ik zorg dat er voor iedereen wat in huis is. Er is altijd wat te eten”.

Gon Zethof
Over de volgende gast hoefde de Kudelstaarter van geboorte niet lang na te denken. Tim heeft zijn moeder Gon gevraagd komende maandag als 271e gast aan te schuiven. “Zij heeft mij altijd door dik en dun gesteund. Ze heeft een nieuwe weg ingeslagen en heeft van haar hobby haar werk gemaakt”. Tim wil graag van zijn moeder weten wat zij nog op haar bucketlist heeft staan. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 4 november vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Gon mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 28 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×