Extra raadsvergadering over samenwerking Amstelveen

De gemeenteraad van Aalsmeer komt in een extra raadsvergadering bijeen om over de recente ontwikkelingen in de ambtelijke samenwerking met de gemeente Amstelveen te spreken. Op verzoek van de raadsfracties is er op donderdag 17 oktober om 19.30 uur een extra raadsvergadering. De raad wil in een actualiteitendebat onderling en met het college van gedachten wisselen over de recente ontwikkelingen in de ambtelijke samenwerking.

Bent u geïnteresseerd om de vergadering bij te wonen? U bent als toehoorder van harte welkom om de vergadering donderdag 17 oktober 2019 om 19.30 uur op de publieke tribune van de Raadzaal bij te wonen. Inspreken is niet mogelijk. U kunt vergadering volgen via de livestream vanaf de gemeentelijke website of achteraf terugkijken.

Gepubliceerd: 11 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×