Kudelstaartse revue “Hooggeëerd Publiek!”

Het is bijna november. Nog heel even en dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar wanneer op het podium in het Dorpshuis Kudelstaart de hilarische scenes afgewisseld gaan worden met vrolijke liedjes en kunstige dansacts.  Ondanks dat de verhaallijn in een revue alle kanten op kan gaan, is er zeker een rode draad te herkennen. Dit keer draait het allemaal om een circusfamilie die zijn intrek in Kudelstaart genomen heeft en hoopt op een rinkelende kassa. Echter de sterren zijn niet meer zo glorieus als ooit en daarom is er hulp van buitenaf nodig. Of dat uiteindelijk een groot succes gaat worden en wat het aandeel is van de Nederlands kampioenen Illusie Roy en Justin Huiskens, kunt u allemaal zelf in ons dorpstheater komen bewonderen.

Winactie
Wilt u als VIP gast de revue gratis bezoeken met onder andere gratis entree voor 2 personen en diverse extra’s tijdens uw bezoek? Kom dan snel in actie. Deelnemers kunnen een foto plaatsen onder de oproep van toneelvereniging Kudelstaart op Facebook, waarop zij een circusartiest uitbeelden.

Op vrijdag 15 november is de Grande Opening van dit doldwaze circusavontuur. Ook wordt de revue voor u gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november. In totaal zal de revue 7 keer worden opgevoerd.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 26 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis te Kudelstaart. Vanaf maandag 28 oktober zijn de kaarten beschikbaar bij de gebruikelijke verkoopadressen: bij Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×