Binnenkort skaten en freerunnen op voormalig VVA-terrein

Nog een paar maanden en dan kan het: skaten en freerunnen op het voormalig VVA-terrein. De werkzaamheden voor de baan zijn inmiddels gestart en de opening is begin volgend jaar gepland. Dit eerste deelproject is onderdeel van de gehele herinrichting van het voormalige VVA terrein. De komende jaren zal het VVA terrein een ware metamorfose ondergaan door de aanleg van groen, water, fiets- en voetpaden en diverse speel- en recreatieve voorzieningen.

Dit deelproject biedt een uitgebreide mogelijkheid tot buitensporten. De trainingsfuncties op het terrein variëren van spring- klim en rentoestellen tot buikspierapparaten. “Bewegen in de openbare ruimte, op een plek die er ook nog eens fraai uit ziet”, zegt wethouder Robbert-Jan van Duijn.

De Stichting Leefomgeving Schiphol ondersteunt de gemeente financieel door het verstrekken van subsidie. Zo maken zij het mogelijk om vele extra voorzieningen voor sport, ontmoeting, en recreatie te realiseren in dit geval de skate- en freerun toestellen.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×