Nieuwe bak voor Sjoelclub Aalsmeer

Bij de jaarvergadering van Sjoelclub Aalsmeer werden de leden verrast door de Rabobank. Vanuit RaboClubSupport mochten voorzitter Sjaak Siebeling en penningmeester Elisa de Jong een cheque in ontvangst nemen voor de aanschaf van een nieuwe sjoelbak.

Na de jaarvergadering werden er ook nog 10 bakken voor de competitie gesjoeld. Cock Tukker won in de hoofdklasse, Elisa de Jong in de A-klasse en Pim van der Meer behaalde in de B-klasse de volle 15 punten. Tenslotte was Jan Geleijn de sterkste in de C-klasse.

De volgende competitieavond is op donderdag 31 oktober en begint om 20 uur in het net verbouwde Dorpshuis in Kudelstaart. De jaarlijkse koppelwedstrijd vindt op zaterdag 2 november voor de 39e keer plaats ook in Dorpshuis ’t Podium.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 22 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×