Overleden kleutertje liep zelf water in

Het 4-jarige jongetje dat afgelopen zondag overleed vlakbij speelparadijs Chimpie Champ, blijkt zelf het water ingelopen te zijn. Dit blijkt uit de camerabeelden die de politie heeft onderzocht. Hiermee is het onderzoek naar het tragische ongeluk afgerond, zo meldt mediapartner NH-Nieuws.

De kleuter raakte afgelopen zondag vermist vanuit de overdekte speeltuin aan de Oosteinderweg. Het jongetje werd uiteindelijk in het water nabij de speeltuin gevonden en uit het water gehaald. Het kereltje werd gereanimeerd door de toegesnelde hulpdiensten en, naar later bleek tevergeefs, met spoed naar het ziekenhuis in Leiden gebracht.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Gepubliceerd: 22 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×