Stroeve bakken tijdens eerste clubavond

Zonder vloerbedekking en plafond (en ander licht) werd de 1e clubavond van oktober afgelopen donderdag gesjoeld in Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart. De verbouwing begint op te schieten, dus in november kan de sjoelclub in een vernieuwd Dorpshuis het koppeltoernooi houden op 2 november.

Op de clubavond van 3 oktober waren de bakken erg stroef door de vochtigheid en zorgde dus voor weinig hoge scores deze avond. Alleen Wim Voorbij en Petra Houweling konden 1 keer een 152 behalen. Mahjan Yari behaalde met 25 punten de hoogste score van de avond.

De 1e bekerwedstrijd van het seizoen (elke laatste zaterdag van de maand) is 28 september gesjoeld in Beneden-Leeuwen. Bij de Heren scoorde Patrick Haring scoorde een mooie 6e plaats. De andere Aalsmeerders werden 15e (Cock Tukker), Wim Voorbij (21e ) en 27e (Tim van Tiem). Bij de Dames eindigde Joke Schagen op een 19e  plaats.

Foto: Karin Dijkstra winnares A-Klasse (eigen foto)

Gepubliceerd: 7 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×