Talenten gezocht voor Doe & Deel Dag

We hebben allemaal een talent! De een kan goed koken, de andere kan prachtig schilderen. En we willen allemaal leren, we zijn nooit te oud of te jong om iets nieuws te ontdekken. Op zondag 17 november organiseren jong en oud uit Aalsmeer Oost daarom de Doel & Deel Dag. Oud leert van jong en andersom op deze dag.

Voor deze middag is Participe Amstelland op zoek naar bewoners die hun talent willen delen. Elk talent is welkom; denk aan koken, bloemschikken, foto’s en filmpjes maken met een mobiele telefoon, videobellen, kaarten maken, haken en breien, klussen, tuinieren, schilderen, bandenplakken en …. Ouderen kunnen jongeren iets leren en jongeren kunnen ouderen leren.

Doe ook mee en laat weten wat je een ander kan leren! Voor aanmelding of meer informatie kan contact worden opgenomen met j.kloos@participe.nu of 06-12725777.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×