Taekwondo-wereldkampioenen bij 'DownTown Radio'

Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor ‘DownTown Radio’. En deze keer met een gezellig volle radiostudio, want presentatoren Dennis en Rinus krijgen een aantal Taekwondo-topppers en begeleiders op bezoek van Stichting Special Needs Nederland.

Zij mochten ons land vertegenwoordigen in Nieuw Zeeland tijdens de WK Taekwondo en schreven geschiedenis. Een aantal werd wereldkampioen en ze namen met elkaar maar liefst 27 medailles mee naar huis. Over dit grote avontuur, de voorbereidingen en reis, de wedstrijden, de spanning, de lol met elkaar, de media-aandacht en nog veel meer worden deze kanjers zaterdag tussen twee en drie uur geïnterviewd.

DownTown Radio‘ wordt regelmatig op zaterdag uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×