Een opgeruimd hoofd in 'Echt Esther'

Helaas komt de uitzending van ‘Echte Esther’ met Ingrid Stoop door omstandigheden te vervallen en zal worden waargenomen door Rinus van Itterzon met gezellige muziek en nieuws uit de regio. Op een later te bepalen moment komt Ingrid Stoop alsnog naar de studio en zal zij de MatriX-methode live demonstreren

Donderdag komt Ingrid Stoop terug naar Radio Aalsmeer. In ‘Echt Esther’ gaat zij de MatriXmethode live demonstreren op collega Marion Geisler en fotograaf Martine Boesveld.

Volgens Ingrid hoef je maar twee simpele vragen te stellen aan mensen met volle hoofden. Hoe werkt jouw hoofd? Hoe zou jij het willen? Het volle hoofd binnen één sessie opruimen, is het meteen ervaren van rust, ruimte en overzicht. Voor iedereen die met mensen werkt een extra tool om zonder het verhaal, dossiers en wachtlijsten, veel energie, tijd en geld te besparen. Kortom reden genoeg om te luisteren!

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ingrid Stoop (eigen foto)

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×