Sprookjesachtige 'Intermezzo'

Maandagavond 14 oktober ontvangt presentator Sem van Hest in het programma ‘Intermezzo’ Yke en Lieke Viersen. Dit n.a.v. een bijzonder klassiek programma op zondagmiddag 20 oktober in Schouwburg Amstelveen. Dan worden door Remco Melles sprookjes voor volwassenen van Godfried Bomans voorgedragen, die muzikaal worden ondersteund door Mitsuko Saruwatari op piano en Yke Viersen op cello. Stukken van o.a. Chopin en Fauré zijn onderdeel van het programma. Interessant om te horen hoe die twee kunstvormen in elkaar gevlecht worden. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid van beide componisten.

Intermezzo‘ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest (© Radio Aalsmeer | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 11 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×