Marion Geisler in de 'Top 10 van...'

Iedere maandag is er weer een nieuwe gast in het programma van Rinus van Itterzon, Frank van Klingeren en Talitha van Itterzon. De muziekkeuze komt van de gast en daardoor komen er mooie gesprekken opgang, omdat de gekozen muzieknummers vaak veel emotie bevatten. Verrassende muziek, mooie verhalen.

Door de ‘Top 10 van…’  kom je meer te weten over de gast.  Komende maandagavond is de gast Radio Aalsmeer collega Marion Geisler. Zij spreekt o.a. de dagelijkse nieuwsberichten in en heeft een eigen coachings- en mediation-bureau.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Marion Geisler (eigen foto)

Gepubliceerd: 10 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×