Sandra van Tol in 'Door de Mangel'

De wekelijkse gast in talkshow ‘Door de Mangel’ was afgelopen maandag Jordy de Breet. Een beetje smokkelen was het wel, want Jordy is een Amstelvener met een bedrijf in Uithoorn. Hij verzorgt o.a. het geluid voor diverse artiesten. Inmiddels heeft hij zijn plekje redelijk gevonden in de muziekwereld, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. “Ik ben wel eens met de dood bedreigd omdat ik een kroeg overnam van een concurrent”, onthulde de artiestenbegeleider.
Jordy noemde zichzelf zelfverzekerd, een doorzetter en koppig. “Ik hoop binnen twee jaar een artiest echt groot gemaakt te hebben. Dat is mijn stip aan de horizon”, aldus De Breet.

Sandra van Tol
Ook Jordy heeft weer een opvolger gevonden. Hij heeft Sandra van Tol gevraagd komende maandag als 268e gast naar de studio te komen. Jordy heeft een mooie deal kunnen sluiten met DUO-Plant, het bedrijf waar Sandra van Tol de scepter zwaait. De Breet wil van haar weten wie haar favoriete artiest uit zijn stal die hij bij DUO heeft geleverd. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 14 oktober vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Sandra, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert, Mylène en Edgar (© Radio Aalsmeer | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 10 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×