Alles over reizen met Rajneesh Badal in 'Blikopener Radio'

“Er zijn bijna geen reisorganisaties die de communicatie na boeking en op de bestemming goed invullen.” Rajneesh Badal wilde hier verandering in brengen en richtte ‘Travel with Zoey’ op. Een soort reisvriend, zou je kunnen zeggen. ‘Travel with Zoey’ geeft op een persoonlijke manier tips voor restaurants en activiteiten en komt dus niet alleen in actie bij problemen of klachten. Tijdens de vakantie! Door deze natuurlijke communicatie blijft de organisatie goed hangen en boeken de mensen de volgende keer misschien wel weer via hetzelfde bedrijf.

Gonny van der Zwaag
Haar favoriete Apple-product is de Apple Watch, omdat daar nog zoveel mogelijkheden liggen: maandag 7 oktober luisterde onze gast naar de naam Gonny van der Zwaag. Zij is van iCulture, de grootste Apple Community in Nederland. Allerlei Apple-nieuws kwam langs en de community werd uitgebreid besproken. Verder een gesprek met Dimitry Vleugel van AndroidWorld over de overdreven correctheid van reclames en gespreksontwerper Rick Steggerda over doelen bereiken, afstand nemen en blikopeners: “Je probeert een doel te bereiken, maar je hebt geen idee, in dat proces van bereiken, wat het je kost, wat je ervoor inlevert. (…) Soms heb je een kritische blikopener nodig.”

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther, Lennart en Anna-Marie (© Radio Aalsmeer | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 7 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×