De RA-vrijdagavond start in nieuw jasje

Vanaf vrijdagavond 11 oktober is Ron Leegwater weer terug met zijn gezellige ‘Vrijdagavondcafé’ maar voortaan in de vooravond van 18.00 tot 20.00 uur. Tijdens het koken, eten of op weg naar huis hoor je bij Ron uitgaanstips en lokaal nieuws en muziek uit de jaren 80 en 90 afgewisseld met de hits van nu. Maar natuurlijk ook met het radiospelletje Soundmemory, de gezellige meezinger, de Soulshow-classic, de Hollandse nieuwe en een wekelijkse duik in het Top 40-Hitarchief voor het verhaal achter een nummer 1 hit. Ook ontvangt Ron gasten in de studio voor een actueel onderwerp en zijn er regelmatige items van onder andere de wijkagent en een reisrubriek.

‘Thank God it’s Friday’
Na het Vrijdagavondcafé gaan Frank en Walter door en vieren ze dat het eindelijk weer vrijdag is met ‘Thank God it’s Friday!’ Dat doen ze met veel muziek en items, zoals ‘Vandaag op nummer 1′, ’90’s dance classic’ en ‘Sexy bewegen om kwart voor negen’. Daarnaast heb je als luisteraar ook een hele dikke vinger in de pap bij ‘Vreemd verzoek’ en ‘Two of a kind’, waarin er gekozen kan worden uit twee liedjes met de zelfde titel.

‘Mark en Eric Show’
Dit programma wordt eens per maand afgewisseld met de ‘Mark en Eric Show’. Ook zij stomen je klaar voor het weekend. Mark en Eric draaien songs van je eerste Hitzone-cd tot en met de hete hits uit jouw Spotify lijst. Met uitblinkende studiogasten, komische spelletjes en interessante rubrieken, zit jij geheid twee uur lang aan de radio gekluisterd. De show bestaat vrijdag 2 jaar en samen met geweldig babynieuws van sidekick Kees valt er dus heel wat te vieren! Natuurlijk wordt er ook vooruitgeblikt naar de wedstrijd RKDES-FC Aalsmeer. Zorg dat je luistert!

‘Dak van je House Mix’
En om 23.00 uur is er de wekelijkse ‘Dak van je House Mix’. In deze live-mix begint DJ Frezo Vivace (Frederik Tijssen) altijd met rustige deephouse, om in een uurtje op te werken naar progressive house en trance. Gegarandeerd een goed begin van je weekend. Tussendoor wordt je dan extra gemotiveerd door de gastoeter, want ook die komt regelmatig langs als de show is losgebarsten! #PWEP

Luister je mee naar de volle vrijdagavond van Radio Aalsmeer?

Foto: Radio Aalsmeer | DJ Frezo Vivace (Frederik Tijssen)

Gepubliceerd: 7 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×