‘That’s Life’ met wereldberoemde fotograaf Richard Fischer

Eenmaal per maand zijn Jenny Piet en Wilbert Streng met hun culturele radioprogramma te beluisteren. Ditmaal te gast wethouder Wilma Alink Scheltema over een van haar portefeuilles: kunst en cultuur.

Verder is aanstaande zaterdag de opening van de expositie over Richard Fischer in het Flower Art Museum. De wereldberoemde fotograaf hangt er met een ode aan de natuur, met ook oog voor de soorten die aan het verdwijnen zijn. En hij komt zelf naar de studio van Radio Aalsmeer om erover te vertellen!

Ook Jean Jacques  Argueyrolles heeft een plaats in het museum omdat hij geïnspireerd op de kunst van Fischer prachtige beelden heeft gemaakt. Constantijn Hoffscholte (coördinator FAM) vertelt, samen met Fischer. Het tweede uur Marga Kouw en Marion van Berkum te gast over het evenement Qua Kunst & Ambacht de Kwakel in het weekend van 26 en 27 oktober. Verder live muziek, NinaLyn een sing-en songwriter pur sang. De techniek ligt in de bekwame handen van Dennis Wijnhout.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jenny, Dennis en Wilbert (© Radio Aalsmeer | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 7 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×