'Echt Esther' over depressies

Wat gebeurt er nu eigenlijk als je een depressie hebt? Is dat voor iedereen anders? Wat kan de oorzaak zijn van een depressie? Daarover gaat Esther Sparnaaij donderdag 10 oktober in gesprek met maar liefst vier gasten.

Esther van der Ham is moeder van twee puberjongens en op haar 25e werd voor het eerst een depressie bij haar vastgesteld.
Marcha Gesthuizen werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Als gevolg van chronisch terugkerende depressies werd zij arbeidsongeschikt. In 2018 verscheen haar debuutroman “Halverwege het einde”, waarmee ze het taboe op depressie wil doorbreken.

Arjan Grootenboer, is vader van vier jongens, ondernemer en investeerder. Hij heeft ook een depressie meegemaakt en maakte toen kennis met “Giving Depression a Face”. Marie-Thérèse Lips heeft een zoon en een dochter en is de trotse oma van vijf kleinkinderen. Sinds 1996 heeft zij een eigen praktijk Psychotherapie.

Al deze gasten willen het taboe doorbreken en vinden het belangrijk dat dit taboe bespreekbaar wordt gemaakt. Heb jij vragen voor een van deze gasten, mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×