'Door de Mangel' ontvangt Jordy de Breet als 267e gast

Zoals iedere week ontvingen zus en broer Myléne en Elbert afgelopen maandag een (on)bekende inwoner uit Aalsmeer of Kudelstaart in ‘Door de Mangel’. Deze keer nam zangeres, danseres en vlogger Denise Kroes plaats achter de microfoon. Zij noemde zichzelf eigenwijs, een harde werker en awkward.

Zij heeft een eigen YouTube kanaal waarop zij regelmatig vlogs plaatst en maakt deel uit van GRLBND, een meidengroep. Verder zingt en danst Denise en daarmee wil zij doorbreken. “Ik wil vijf zelfgeschreven nummers op de plank hebben liggen en dan wil ik met mijn eerste single naar buiten treden”, vertelde zij enthousiast. “Binnen een half jaar kunnen jullie iets van mij verwachten en Radio Aalsmeer krijgt dan de primeur”, beloofde de Aalsmeerse.

Ook Denise heeft weer een schakel aan de lange ketting toegevoegd. Zij heeft Jordy de Breet gevraagd komende maandag als 267e gast naar de studio te komen. Hij komt ook uit de muziekwereld en daar kent zij hem ook van. Denise wil van de eigenaar van Jomo Productions heel graag weten wat zijn grootste nachtmerrie is. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 7 oktober vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Jordy, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jordy de Breet

Gepubliceerd: 3 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×