Merkbeleid en marcomstrategie in ‘Blikopener Radio’

Marketing, communicatie en internettechnologie: daar gaan we het over hebben met Tadek Solarz. Hij is directeur van de Creative Marketing Group Nederland, dat bedrijven helpt met hun merkbeleid, marcom-strategie en positioneringsvraagstukken. De uitzending wordt compleet gemaakt door columnist Dimitry Vleugel, de Week van Wilg over technologische innovaties, en een spetterende column van gespreksontwerper Rick Steggerda.

Uitzending 34 luister je terug via de website. Rechtenstudent en zelfstandig ondernemer Rick van de Brug was te gast. We praatten met hem onder andere over chatbots. Columnist Sanne Roemen had het over echte aandacht en Hermaniak praatte ons bij over Swipeable List.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 30 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×