DJSaiko draait set in 'Zimmer Frei'

Zaterdag 5 oktober heeft het danceprogramma ‘Zimmer Frei’ weer een speciale gast in de uitzending. Dit keer Erik van Warmerdam aka DJSaiko. De in Haarlem gevestigde DJSaiko loopt alweer 15 jaar mee in de dance scene. Zijn liefde voor techno, van melodieus tot funky en soms lekker rauw, neemt je mee op een muzikale reis. Hij is mede-oprichter van 023TECHNO die regelmatig feesten organiseert in de Patronaat in Haarlem, zoals laatst op 7 september met een uitverkochte editie met niemand minder dan Thomas Schumacher. Dus de hoogste tijd voor een heerlijke set bij de heren van ‘Zimmer Frei’.

Zimmer Frei‘ wordt om de twee weken op zaterdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: DJSaiko (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×