Jeroen Nobel bij Sem op 'Zaterdag'

Zaterdag a.s. ontvangt Sem van Hest in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ de voormalig waarnemend burgemeester van Aalsmeer Jeroen Nobel. Hij is sinds kort, opnieuw op tijdelijke basis, de eerste burger van de gemeente Den Helder en neemt zaterdag bij Sem afscheid van Aalsmeer.
De muziekkeuzes van Nobel noemt Van Hest verrassend en wil daar verder niets aan toevoegen. Luisteren dus zaterdag om 10 uur als u er meer van wilt weten. Uiteraard zal ook zijn huidige baan aan bod komen.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Jeroen Nobel

Gepubliceerd: 30 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×