'Echt Esther' brengt Geboorte in kaart

Natascha Bakker, is opvoedcoach en trainer en mama van van twee prachtige kinderen van vijf en twee jaar. Zij heeft haar eigen coachingspraktijk genaamd PUUR. Binnen deze praktijk zijn alle ouders en kinderen welkom die een beetje ondersteuning kunnen gebruiken. Aan de hand van jouw hulpvraag kijkt zij wat nodig is: denk hierbij aan ‘ time management voor ouders’ of individuele coaching.

Sinds kort ook: ‘Geboorte in kaart!’. Dit onderwerp is nog vrij nieuw in Nederland. De start van een baby zegt veel over de behoefte van een kind en volwassene. Ieder zijn start in het leven is uniek en daarom zal ieder zijn geboorte in kaart uniek zijn. Wil jij daar graag meer over weten? Luister donderdag 3 oktober naar ‘Echt Esther’. Heb je een vraag voor Natascha stuur deze dan door via esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Natascha Bakker (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×