Denise Kroes te gast in 'Door de Mangel'

Iedere week ontvangen de programmamakers van ‘Door de Mangel’ een (on)bekende inwoner uit Aalsmeer of Kudelstaart. Afgelopen maandag was pedagogisch medewerker en voetbaltrainer Jeffrey Hausel de 265e gast. De Aalsmeerder noemde zichzelf zorgzaam, creatief en soms onrustig. Door zijn impulsiviteit komt hij soms in grappige situaties terecht. “Maar zo ben ik nu eenmaal en ik lach er zelf ook hartelijk om”, aldus Hausel. Als voorwerp nam Jeffrey een zilveren ring met daarin de vingerafdruk van zijn vorig jaar overleden vader. “Mijn vrienden hebben me door deze moeilijke tijd geholpen. Ik probeer nog altijd mijn vader trots op mij te laten zijn”, vertelde de sportieveling die ook wekelijks bij zijn oma op de koffie gaat.

Ook Jeffrey heeft ervoor gezorgd dat de ketting weer een schakel langer geworden is. Hij heeft Denise Kroes gevraagd voor volgende week. “Ze heeft heel hard gewerkt om te staan waar ze nu staat. Denise zingt en danst op hoog niveau en is een bekende vlogger. Ze heeft van haar hobby haar beroep kunnen maken. Ik ben benieuwd hoe ze daar nu tegenaan kijkt” vroeg Jeffrey zich af. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 30 september vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Denise, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.-

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 23 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×