Rick van de Brug schuift aan bij ‘Blikopener Radio’

Hij helpt bedrijven met chatfunctiesystemen en goede marketing via sociale media: Rick van de Brug. Bedrijven schakelen hem in als ze streven naar meer naamsbekendheid en betere resultaten willen behalen. Redenen genoeg om hem het hemd van het lijf te vragen. Dus dat doet ‘Blikopener’ a.s. maandag 30 september van 18 tot 19 uur. Uitzending 35 alweer!

Met de vorige gast, grafisch ondernemer Herlof Schürmann, hadden de programmamakers het onder andere over State of Fashion, waterstofprojecten en kippen. Wilg praatte over iOS 13 en project Voldemort en met Jilles werd gesproken over doen wat je leuk vindt. Het toetje werd verzorgd door gespreksontwerper Rick Steggerda, voor wie het spel niet losstaat van de werkelijkheid. De uitzending luister je terug via de website en zal je niet teleurstellen!

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 23 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×