Sem weer op Franse toer

Iedere zaterdag verrast Sem van Hest zijn luisteraars weer op bijzondere muziek. Zaterdag 28 september staat Sem op Zaterdag weer in het teken van het Franse chanson. Van vele bekende nummers tot kleine onbekendere pareltjes die het Franse muziekpalet te bieden heeft, alles komt zaterdag aan bod.

Het is niet de eerste keer dat Sem dit thema gebruikt in zijn uitzending. “Op de vorige uitzendingen met dit thema zijn er zoveel positieve reacties gekomen, dat ik besloten heb het wat vaker te doen”, aldus de presentator. “En voor de uitzending van 5 oktober kan ik alvast verklappen dat dan mijn gast Jeroen Nobel is”, biechtte Van Hest op.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 23 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×