Vrouwenkoor ‘Vivace’ op zoek naar versterking

Het al meer dan 25 jarig bestaande Vrouwenkoor ‘Vivace’, dat destijds voortkwam uit de Huisvrouwenvereniging in Aalsmeer, hoopt ook haar 50 jarige jubileum te mogen vieren. Maar dat is nog ver weg en omdat de gemiddelde leeftijd van de koorleden steeds hoger wordt en er nu en dan mensen afhaken, wordt het toch hoog tijd dat er nieuwe leden bijkomen.

Vaak wordt gedacht dat het koor alleen klassieke muziek zingt, maar niets is minder waar. Het koor, onder de bezielende en enthousiaste leiding van dirigente Zethof, beschikt over een repertoire van meer dan 100 liedjes van allerlei genres. Van Elvis tot Eric Clapton, van Mozart tot Brahms, van Wim Sonneveld tot Boudewijn de Groot en nog veel en veel meer.

Daarnaast kan zij nog eens putten uit meer dan 50 meer of minder bekende kerstliedjes. Dit bewijst dat het geen klassiek koor is maar een koor dat heel veel genres kent die 3-stemmig maar soms ook 4-stemmig gezongen worden. Maar om het hoge niveau van het koor te behouden is er wel versterking nodig.

Kortom: Vrouwenkoor ‘Vivace’ is een genot om naar te luisteren maar nog leuker is het om zelf mee te komen zingen. Kom eens langs op de repetitieochtend in het Dorpshuis in Kudelstaart, elke dinsdag van 09.30 – 11.30 uur of bel voor meer informatie naar de voorzitter, Marijke Brussaard, tel. 0297-326564.

Gepubliceerd: 14 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×