Wie is de baas in de gemeente?

Wilt u het antwoord op deze vraag? Geef u dan op voor politiek bewust! De gemeenteraad organiseert twee gratis workshops met als afsluiter het bijwonen van de raadsvergadering van 12 december 2019. Door middel van de workshop krijgt u inzicht over hoe de gemeente werkt, hoe de besluiten tot stand komen en krijgt u antwoord op de vraag hoe u invloed kunt uitoefenen. Ook vergroot u uw kennis van de lokale politiek, het bestuur van de gemeente. Eveneens krijgt u de gelegenheid om met de Aalsmeerders en Kudelstaarters in gesprek te gaan die u vertegenwoordigen in de gemeenteraad.

Data: maandag 25 november en 2 december van 20.00 tot 22.00 uur en het bijwonen van de raadsvergadering van 12 december 2019. Heeft dit uw interesse, bent u enthousiast, geef u op via een bericht naar griffie@aalsmeer.nl. Het maximumaantal deelnemers is 30, dus vol is vol. Heeft u al eerder deelgenomen aan Politiek actief? Nieuwe aanmeldingen krijgen voorrang.

Gepubliceerd: 31 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×