Workshops in de Week van de Mantelzorg

Veel mensen zorgen vrijwillig en langdurig voor zieke familieleden of vrienden. Deze mantelzorgers zijn onmisbaar en verdienen een extra blijk van waardering. Om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten organiseert Mantelzorg & Meer voor hen van 4 t/m 9 november de Week van de Mantelzorg.

Mantelzorg & Meer biedt ondersteuning, begeleiding, advies en training aan mantelzorgers, vrijwilligers, werkgevers en organisaties in o.a. Aalsmeer. De organisatie verzorgt in de Week van de Mantelzorg diverse activiteiten en workshops voor mantelzorgers. Inschrijven voor de activiteiten van Mantelzorg & Meer is mogelijk tot 17 oktober via hun website. Meer informatie is hier te vinden.

Dag van de Mantelzorg
Zondag 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Als blijk van waardering voor hun inzet en zorg stuurt de gemeente mantelzorgers die zorgen voor iemand uit Aalsmeer een cadeaukaart. Mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer krijgen de kaart toegestuurd. Niet alle mantelzorgers die zorgen voor een inwoner in Aalsmeer zijn bekend bij Mantelzorg & Meer. Heeft u een mantelzorger of bent u een mantelzorger? U kunt zich hier aanmelden.

Foto: mantelzorgenmeer.nl

Gepubliceerd: 10 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×