Zaterdag 26 oktober start kaartverkoop Kudelstaartse revue

Bijna gaat het gebeuren: een originele en komische revue wordt opgevoerd in het prachtig verbouwde dorpshuis te Kudelstaart. Deze grote productie staat onder professionele regie van Iris van Rooij. Vanaf zaterdag 26 oktober zijn de entreebewijzen te koop in het Dorpshuis.

Nieuwe dansgroep DWF
Behalve de sketches die zich dit keer grotendeels in het circus afspelen, wordt het publiek ook getrakteerd op aanstekelijke dansacts. De dansgroep Dance with Friends ofwel DWF is hiervoor al maanden aan het oefenen. Deze 6 enthousiaste meiden zijn geen onbekende van de toneelvereniging. In de voorgaande revue hebben zij als kinderen een klein aandeel gehad in het geheel. Zij laten de benen zwaaien en de voetjes van de vloer gaan bij een aantal swingende nummers waar zij zelf een dans op hebben ingestudeerd. Kim Bon begeleidt de groep.

Kaartverkoop
Op vrijdag 15 november is de feestelijke première met een verrassing, de overige data zijn vrijdag 22, zaterdag 23, vrijdag 29 en zaterdag 30 november. De kaartverkoop start op zaterdag 26 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis te Kudelstaart. Vanaf maandag 28 oktober zijn de kaarten beschikbaar bij de gebruikelijke verkoopadressen: Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat. Nieuw dit jaar is dat er vanaf maandag 28 oktober ook online kaarten te bestellen zijn via de site www.toneelverenigingkudelstaart.nl.

Foto: Jara, Jacky, Fréderique, Tess en Jip (eigen foto)

Gepubliceerd: 20 oktober 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×