Aftrap Carnavalsseizoen bij Young Ones

Na drie weken geen live uitzending te hebben gehad door vakantie, werk in het buitenland en het uurtje Aalsmeerse politiek van Sem en Erik, zijn woensdagavond 6 november dan eindelijk Jonas en Laurens er weer bij Radio Aalsmeer met hun jeugdprogramma ‘Young Ones’.

Tussen 19.00 en 20.00 uur gaan de jonge presentatoren in gesprek met de Pretpeurders uit Kudelstaart over het KAK-feest dat 9 november georganiseerd wordt. Het Carnavalsseizoen gaat dan van start in Poelgilderdam met de bekendmaking van het thema. Maar die avond wordt ook bekend wie de nieuwe Prins Carnaval wordt en worden de nieuwe jeugdprins- en prinses voorgesteld. En de jongens hebben het onder andere ook over Sint Maarten en nog heel veel meer. Het wordt weer een gezellige uitzending met uiteraard ook leuke muziek.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Gepubliceerd: 1 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×