Weer een nieuwe DownTown Radio

Deze maand niet de derde, maar de tweede zaterdag van de maand dat DownTown Radio er weer is. Voor de aankomst van Sinterklaas wilden programmamakers Rinus van Itterzon, Dennis Wijnhout en Ilse Zethof best een weekje verschuiven. Net als iedere maand gaan zij er weer een feestje van maken in de studio en hebben ze altijd gezellige gasten met een verstandelijke beperking die over hun leven komen vertellen.

Zaterdag komt Serijn van Berkel om 14.00 uur naar de studio. Deze jonge Amsterdamse wordt zaterdag in de spotlights gezet en mag haar favoriete top 3 laten horen. Verder het laatste nieuws rond DownTown Ophelia en een leuk nieuwtje over een café in Kudelstaart.

DownTown Radio‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 14.00-15.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×