Het Grote Sint & Piet Nieuws

Afgelopen zaterdag was de eerste uitzending van Het Grote Sint & Piet Nieuws bij Radio Aalsmeer. Kim belde met de Plofpiet om alles te horen over de nieuwe hit “Muts af en Zwaaien”. Plofpiet vertelde dat Sinterklaas zo enthousiast is, dat hij inmiddels al 3 mijters heeft stuk gemaakt met al zijn enthousiaste gezwaai.

Praatjeshuis
Ook werd er gebeld met de Hoofdpiet, want op 16 november komt Sinterklaas aan in Nederland en dus ook in Aalsmeer. Kim was benieuwd of alles goed gaat en of Sinterklaas er klaar voor is. Volgens de Hoofdpiet liep alles op rolletjes, alle pieten zitten op de boot, de pepernoten zijn mee en ook de cadeautjes. Hij kon één ding nog niet vertellen: waar de intocht dit jaar eindigt. Normaal gesproken is dit in het “Praatjeshuis”(gemeentehuis), maar daar wordt nog steeds druk verbouwd. Volgens de Hoofdpiet wilde Sinterklaas dit nieuws graag zelf vertellen. Dus mag Kim aanstaande zaterdag weer bellen met de stoomboot en hoor je het allerlaatste nieuws rondom de intocht van Sinterklaas.

Pepernotenproevers
Maar er is meer aanstaande zaterdag. Natuurlijk hoor je de leukste (Sint)hits én hoor je ook welke pepernoot nou het allerlekkerste is. Kim krijgt namelijk echte pepernotenproevers in de studio.
Kortom zorg dat je zaterdag klaar zit (met pepernoten) om 17.00 uur en luistert naar Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma van afgelopen zaterdag kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×