'Blikopener Radio' verslaat Websummit Lissabon

Deze week brengen we uitgebreid verslag uit van een van de grootste technologieconferenties ter wereld: Websummit in het mooie Lissabon! Het team van Blikopener Radio was er live bij en ging voor jou op zoek naar de blikopeners van de toekomst. Kortom: een uitzending die je niet mag missen. Maandagavond 11 november van 18 tot 19 uur op Radio Aalsmeer.

Luister je ook wel eens een uitzending terug? Dat kan heel gemakkelijk via de website. Een paar weken geleden was bijvoorbeeld StartUp-ondernemer Rajneesh Badal te gast in de studio. “Je moet echt met je klanten gaan praten. Begrijpen wat ze nou willen bereiken,” aldus Rajneesh. En vorige week waren lekkerbekken Jonas en Jeroen er om te praten over hun podcast over eten: “We willen mensen heel graag inspireren, mensen de ogen openen en laten zien dat het allemaal niet zo moeilijk is.”

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 4 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×