De leukste kapster van Nederland in 'Door de Mangel'

Wat zijn er toch veel leuke Aalsmeerders en Kudelstaarters. Al meer dan zes jaar ontvangt ‘Door de Mangel’ wekelijks een plaatsgenoot in de radiostudio. Zo was afgelopen maandag de Kudelstaartse Gon Zethof te gast. Zij vertelde ronduit over haar hechte gezin, maar ook over de moeilijke tijd die zij hebben doorgemaakt. “Hoe moeilijke het leven ook is, geef nooit op” was de raad van Gon. Na haar werk in de horeca geniet zij met haar partner Ton van haar vele hobby’s, zoals zen tangle tekenen en winterzwemmen.

Als volgende gast heeft Zethof de leukste kapster van Nederland uitgenodigd. “Lisa Endhoven is een enthousiaste jonge onderneemster met een eigen kapsalon in Kudelstaart. Daarnaast handbalt zij op hoog niveau”, vertelde Gon. Zij wil graag weten hoe Lisa dat allemaal kan combineren. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 11 november vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Lisa mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Lisa Endhoven (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×