'De Top 10 van...' kroegbaas Jan van Schuppen

Iedere maandag is er weer een nieuwe gast in het programma van Rinus van Itterzon, Frank van Klingeren en Talitha van Itterzon (foto). In dit programma brengt de gast een lijst van zijn of haar favoriete muziek mee en aan de hand van diens lijst ontstaat er een inhoudelijk onderonsje en daardoor komen er mooie gesprekken opgang, omdat de gekozen muzieknummers vaak veel emotie bevatten. Verrassende muziek, mooie verhalen.

Door de ‘Top 10 van…’ kom je meer te weten over de gast. Komende maandagavond is de gast cafébaas Jan van Schuppen. De kroegbaas van bar/café Joppe zal zijn tien favoriete nummers meenemen naar de studio.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Talitha van Itterzon | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 6 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×