R.A.P. met Jop Kluis en college B&W

Erik Kreike en Sem van Hest zijn twee keer per maand te horen met het laatste politieke nieuws. Deze maand is Radio Aalsmeer Politiek te beluisteren op woensdag 13 november met het radiopanel, waarbij deze week ook voormalig wethouder en molenaar Jop Kluis aanschuift, die nog altijd secretaris is van Aalsmeerse Belangen, de plaatselijke partij die momenteel geen deel uit maakt van de Aalsmeerse gemeenteraad.

Op woensdag 27 november zal het College van B&W acte de presence geven van 18 tot 19 uur. Uiteraard in beide uitzendingen aandacht voor actuele Aalsmeerse (politieke) zaken. Heeft u zelf een vraag? Dan kunt u altijd inbellen gedurende beide uitzendingen via: 0297-325858.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op dinsdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 9 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×