'Blikopener Radio' over tiny houses

Met je vriendin en zoontje van vijf maanden op 30 vierkante meter wonen: Menno Versluis (30) doet het. Hij is ontwerper bij Woonpioniers en komt vertellen over ‘tiny houses’ in de uitzending van Blikopener Radio op maandagavond 19 november. “Ik houd ervan om creatieve oplossingen te bieden voor problemen. Het liefst met natuurlijke materialen en eerlijk voor de wereld.”

Benieuwd naar de toekomst op techgebied? Luister dan de vorige uitzending terug. ‘Blikopener Radio’ was bij Websummit 2019, een van de grootste techconferenties ter wereld. Zij spraken onder meer met Aalsmeerder Alexander Griekspoor, maker van de prijswinnende notitie-app Agenda. Bovendien waren zij bij de persconferentie van Hanson Robotics, waar Sophia The Robot vragen van de pers beantwoordde.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×